2014. március 22., szombat

There's an elephant in every caddy

Egészen triviális módon, Fülöp László új előadásának címére reagálva született meg ez a poszt. Oldalágról bekapcsolható Saint-Exupéry A kis herceg-e, a benne szereplő kígyóval, de ez már igazán csak egy apró rácsodálkozás. Ez esetben az elefánt vett fel teás doboz formát, bár nem lehetünk teljesen biztosan abban, hogy nem-e inkább fordítva történt.


Nos, a Williamson Tea elefánt hadserege igencsak mutatós egyedekből áll. A londoni Springetts Brand Design nevéhez köthető a csomagolás tervezése. Igazán nem lehet csodálkozni azon, hogy elnyerték vele az Italok kategóriában a Gold Pentaward 2013 díját.



A tervezők a cég masírozó elefántot ábrázoló logóját tették ezzel a csomagolással jól beazonosítható módon térbelivé. Mindezt azzal az elsődleges céllal, hogy egy igazán egyedi karácsonyi ajándékkal örvendeztessék meg a teázás rajongóit, de bármilyen alkalmat el tudunk képzelni egy ilyen doboz beszerzésére. Elég széles a paletta, az egészen megszokott fajtáktól a különlegesebb ízekig.

English Breakfast, közepes méret

Earl Grey, óriás méret

És innen kezdődik az őrület, mert úgy tűnik, hogy a lehetőségek száma nem kevés, a limitált széria 16 féle ízt foglal magába. Kellemes, dekoratív grafikai megoldásokkal teszik egyszerűen és egyértelműen megkülönböztethetővé az egyes ízeket. Gyűjtők és dobozmániások számára felbecsülhetetlen kincsek, és ez csak néhány darab.

Floral spring

London Skyline, az egyik kedvencünk

Paisley

Art Deco

Green Nature

További képek találhatók itt, és itt érdemes megnézni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése