2014. november 5., szerda

Mert együtt jobb!

“Egyet nekem, egyet neked” - számomra úgy rémlik, valahol ez is egy tanulási folyamat. Aki úgy nőtt fel, hogy több gyerek volt a családban, az jól  tudja, mennyire, hogy az! Kiváltképp akkor, ha olyan dolgon kell osztozni, ami kellően értékes, eléggé különleges, nem jár minden nap és jaj, sajnos még finom is. Talált, süllyedt, az édességről van szó, jelen esetben egy tengerentúli megtestesülésről, a híres-neves browine-ról.




Be kell vallani, elég találó a márka elnevezése: Better Together,  ráadásul kis családi vállakozás készíti, amitől még enni valóbb a történet. Tudná-e valami jobban sugallni azt, hogy szívvel-lélekkel készülnek ezek a sütik? Erre utalt a korábbi logó, melyről a a Chase Design Group leporolta a nagymamás bájt és igazi modern külsőt kölcsönözve új csomagolásba is bújtatott.




Figyelmre méltóak a kínálódobozokon elhelyezett, szépelgőnek éppen nem nevezhető egyszerű grafikák, melyek az ízvariációk között segítenek eligazodni.





És akit a tény, hogy édességről van szó,  még nem vett le a lábáról, azért ez már megingatja, ugye? Ha még ez sem, akkor még egy fontos tudnivaló: minőségi alapanyagokból készülnek és tartósítószermentes termékek.

 A történet porcukorral behintett tündérmeséhez hasonlít, a recept valami ilyesmi lehet: ha itt a pillanat,kövesd az álmaid, dolgozz keményen és siker koronázza igyekezeteid. Ha kihagytam volna valamit, szóljatok!

Végezetül egy izgalmas párosítás, mert édes és sós együtt… kell folytatni...persze, hogy csak jobb lehet!




Még több kép és még több információ:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése