2014. február 12., szerda

Szívküldi

Még egy kis Bálint-nap, úgy tűnik, minket is beszippantott, de ígérjük, nem fog fájni.

Valenti napi képeslap 1979-ből

Mi még sehol sem voltunk, amikor a tengerentúlon már a sokadik bőrt húzták le a valentin-napi őrületről. Pontosítunk, 1966-ot írunk, a szívhez szóló üzenetek a képregények lapjairól érkeznek. A lelkes Mark Andersonnak köszönhetően most akár ki is nyomtathatók az akkori Batman relikviák. És ez még csak a kezdet!






Letölthető több társával együtt  innen



Letölthető több társával együtt  innen

Mert hát ki ne szeretne ilyen, igazán sajátos módon körbevágott klasszikus képregénycsodákat kapni eme jeles napon? Micsoda szerencse, hogy egy komplett gyűjteményt be lehet szerezni az említett oldalról. De akinek ez sem elég, vessen egy pillantást erre az egész estés programot kínáló füzetre, mely 1980 Valentin-napjára készült. Ez már igen! Mindenféle papírkivágós játék nem csak képregényőrülteknek, és ebből is egy csomót beszerezhetünk. A DIY meg manapság amúgy is trendi.




Egyik nagy favorit ez a Föld körüli pályára állítható Superman (első lap, középen), de rengeteg jó ötletet találunk a többi lapon is.






Ám ha valaki a fentiek után mégiscsak biztosra akar menni, és inkább visszafogott megoldást keres, érdemes megnéznie a Marvel képeslapjait 1979-ből. Nem spirázták túl a dolgot, egy-két szív, egy rövid üzenet, és ennyi. Mit lehetne még hozzátenni? Have a marvelous Valentine's Day!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése